, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σ. Πούμπουρας: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του & το μήνυμά του (ΦΩΤΟ)

Φαντάζεσαι τον Σάββα Πούμπουρα χωρίς μαλλιά; Τώρα μπορείς να τον δεις!
Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην ακολουθήσει την μόδα του Face App, της εφαρμογής που σου δείχνει πως θα είσαι όταν γεράσεις, αλλά να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που είναι φαλακρός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.
«Love yourself as you are. You are all beautiful. You are all good enough. Με αφορμή το τελευταίο trend με τις γερασμένες φάτσες, σκέφτηκα να μου αφαιρέσω τα μαλλιά. Τα σχόλια ήταν πολλά.
– Πως έγινες έτσι;
– ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ;
– Ωραία σου πάνε!
Θέλω να πω λοιπόν, ότι το ΜΕΣΑ, μας κάνει ό,τι είμαστε και όχι το περιτύλιγμα. Με μαλλιά λοιπόν ή χωρίς, νέοι ή ποιο γερασμένοι, όλα καλά. Να γινόμαστε καλύτεροι εσωτερικά και αυτό σίγουρα θα βγει προς τα έξω.. έστω και με λίγες ρυτίδες παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Love yourself as you are. You are all beautiful. You are all good enough. 🖤“ _____________________________________________________ Με αφορμή το τελευταίο trend με τις γερασμένες φάτσες, σκέφτηκα να μου αφαιρέσω τα μαλλιά. Τα σχόλια ήταν πολλά. – Πως έγινες ετσι; – ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ; – Ωραια σου πάνε! Θέλω να πω ότι το ΜΕΣΑ, μας κάνει ό,τι είμαστε και όχι το περιτύλιγμα. Με μαλλιά λοιπόν ή χωρίς, νέοι ή πιο γερασμένοι, όλα καλά. Να γινόμαστε καλύτεροι εσωτερικά και αυτό σίγουρα θα βγει προς τα έξω.. έστω και με λίγες ρυτίδες παραπάνω 😂😉🖤 – @panosgi thanks for the click brother _____________________________________________________ #youaregoodenough

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.