, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σ. Φάμελλος: «Σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο για τον ΠΑΟΚ»

Η …μισή κυβέρνηση έκανε δηλώσεις για την …υποχρέωσή της να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου. Τελευταίος υπερθεματιστής ο υπουργός Περιβάλλοιντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, που δήλωσε, ότι «η κυβέρνηση θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο».
Καλές οι δηλώσεις και ακόμη καλύτερη η βοήθεια προς οποιαδήποτε ομάδα της πόλης, ακόμη κι αν είναι ανώνυμη εταιρία, με εκατομμυριούχους μεγαλομετόχους. Αλλά όταν γίνονται, παραμονές των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης, ότν δηλαδή πρόκειται να …ανηφορίσει ο πρωθυπουργός και το…μισό υπουργικό συμβούλιο, θέλοντας και μη έρχονται στο μυαλό, διάφορες προεκλογικές γραφικές ατάκες, που ακούστηκαν και έβγαλαν γέλιο. Ιδίως, μάλιστα, όταν οι δηλώσεις για το γήπεδο του ΠΑΟΚ συνοδεύονται από ανάλογες για …επέκταση του μετρό στην Τούμπα.
«Και θάλασσα θα σας φέρουμε και …παιδιά θα σας κάνουμε» έλεγαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, όταν ήμασταν μικρά παιδιά. Τώρα ακούμε υποσχέσεις, αλλά…μεγαλώσαμε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.