, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τέλος για φέτος τα καραβάκια στον Θερμαϊκό Κόλπο

Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια που πραγματοποιούν τα καραβάκια στο Θερμαϊκό Κόλπο, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Περαία και στους Νέους Επιβάτες Αγια Τριαδα.
Όπως τονίζει η διαχειρίστρια εταιρεία τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν ξανά τον Μάιο του 2019.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κοινοπραξίας “Karavakia Thessaloniki Waterbus”, που λειτουργεί τα σκάφη της θαλάσσιας συγκοινωνίας τη φετινή περίοδο, Νίκος Τσαμασλής, όσον αφορά την πλήροτητα στην επιβατική κίνηση, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο υπήρξε μια μείωση της τάξης του 15% λόγω του άστατου καιρού, ωστόσο τον Αύγουστο τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα καλά.
Όπως τόνισε η άνοδος η άνοδος ήταν 5% σε σχέση με πέρσι και αυτό οφείλεται όπως τόνισε τόσο στο νέο σκάφος “Ολυμπία” που προσέλκυσε νέο κοινό όσο και στη νέα στάση που προστέθηκε στην Αγία Τριάδα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
“Αυλαία σήμερα και σήμα λήξης για τα δρομολόγια μας στην Περαία και στους Νέους Επιβάτες Αγια Τριαδα.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που δείξατε στα Karavakia μας, και που μας τιμήσατε με την παρουσία σας όλους αυτούς τους μήνες.
Θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέα ταξίδια, από τον Μάιο του 2019.
Καλό χειμώνα!”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.