, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τέσσερα tips για να φαίνεται ψηλότερη ακόμη και με φλάτ

Τι κι αν σου λείπουν μερικοί έξτρα πόντοι ύψους; Σήμερα έχουμε 4 τρικς που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ψηλότερη ακόμα κι αν φοράς φλατ παπούτσια!

  1. Φόρεσε από την κορυφή ως τα νύχια κάθετες ρίγες ώστε να φανεί η σιλουέτα σου πιο μακρόστενη. Οι ρίγες είναι τάση κάθε σεζόν και ειδικά φέτος την άνοιξη θα τις βρεις σε πάρα πολλές αποχρώσεις.
  2. Δοκίμασε να συμπεριλάβεις στη γκαρνταρόμπα σου cropped παντελόνια σε ίσια γραμμή. Αυτά τα παντελόνια μακραίνουν τα πόδια και θα σου χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ό,τι παπούτσια κι αν φορέσεις.
  3. Tα ψηλόμεσα παντελόνια πρέπει να γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι και θα γίνουν! Επίλεξε καμπάνες ή skinny και τόλμησε από πάνω στενά ή lingerie tops για να δώσεις μια σέξι πινελιά στην εικόνα σου.
  4. Τέλος, κράτησε μια μικροσκοπική τσάντα καθώς οι tiny bags βοηθούν στο να δείξεις ψηλότερη αφού δημιουργούν μια ψευδαίσθηση γύρω από τις αναλογίες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.