, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τίτλοι τέλους» για αθλητικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη

Την αναστολή της λειτουργίας του ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα το πρωί ο Arena FM 89.4 στη Θεσσαλονίκη. Την ανακοίνωση έκανε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, Δημήτρης Παπαϊώαννου.
Στο μήνυμα του ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, Δημήτρης Παπαϊώαννου σημείωσε πως: «Πριν από μερικά χρόνια είχα ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης μας. Το ήθελα, το στήριζα και το πλήρωνα ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό.
Από σήμερα αποφάσισα να σταματήσει η λειτουργία του Arena FM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες , έναν – έναν ξεχωριστά, να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της».
Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.