, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (13 – 19 Ιουλίου)

ΚΡΙΟΣ
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,11,25,33.
ΤΑΥΡΟΣ
Άφησε την εβδομάδα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,14,28,42.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οργάνωσε την εβδομάδα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα,  ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,16,23,40.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά, με πολλά θέματα από το παρελθόν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,11,25,43.
ΛΕΩΝ
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την ζωή σου.  Κάποιες φιλικές συμβουλές, μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,17,32,49.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η εβδομάδα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, που έχεις να δεις καιρό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,18,22,43.
ΖΥΓΟΣ
Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,25,33,45.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα  απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε από συντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,16,28,49.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στη ζωή σου.  Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 12,28,41,46.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την, κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 13,28,34,48.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βάλε πρόγραμμα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ότι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές.  Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 12,22,34,47.
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο, για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,18,25,41.
Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.