, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (20 – 26 Ιουλίου)

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή, καθώς το γενικότερο πλανητικό σκηνικό θα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για σένα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να προωθήσεις τα υπάρχοντα σχέδιά σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,12,35,47.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου .Έτσι, θα έχεις τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις για τα επαγγελματικά σου, ενώ θα μπορέσεις και να διευθετήσεις με αποτελεσματικότητα προσωπικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,17,22,41.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αρκεί να προσέξεις τις κακοτοπιές και να τις αποφύγεις. Το γενικότερο καλό κλίμα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις όσα σκέφτεσαι και να θέσεις στέρεες βάσεις για το μέλλον. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,10,28,46.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις δράση. Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα τα φλέγοντα θέματα που αναζητούν άμεσα λύση. Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια και να διευθετήσεις ζητήματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,11,23,36.
ΛΕΩΝ
Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα έχεις τη χαρά να γευτείς την επιτυχία στα επαγγελματικά και στον τομέα των προσωπικών. Κάθε ημέρα θα είναι μια μικρή νίκη για εσένα, καθώς θα μπορέσεις να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,13,21,37.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή θα είναι η εβδομάδα σου, όπως καταλαβαίνεις, ένας νέος κύκλος ανοίγει και θα είναι πιο δημιουργικός. Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σκηνικό και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτό όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις χαρά και ικανοποίηση με τον τρόπο που θέλεις εσύ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,18,39,46.
ΖΥΓΟΣ
Πέρασες ένα διάστημα που κατέβαλες αρκετή προσπάθεια, κάνοντας υπομονή και μένοντας πιστή στο στόχο σου. Τώρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα που θα σου δώσουν το κίνητρο που ψάχνεις για να συνεχίσεις ακάθεκτη. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,24,36,47.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προβλέψεις για εσένα είναι παραπάνω από θετικές καθώς στο τέλος της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό θα κινείται υπέρ στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες ημέρες θα κλέψουν λίγη από τη λάμψη του Σαββατοκύριακου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,13,28,49.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, σε γενικότερα πλαίσια. Μάλιστα θα ήταν καλό να στηριχθείς αρκετά στη διαίσθησή σου και στη γνώση που πηγάζει από μέσα σου, παρά στην απόλυτη λογική. Δώσε προσοχή στα όνειρά σου καθώς υπάρχουν αλήθειες που ψάχνουν να βγουν στην επιφάνεια. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 13,25,36,48.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ελπιδοφόρα και μάλιστα χαρακτηρίζεται πολύ θετική για το ζώδιό σου. Οπότε, τώρα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή σχέση, πάνω σε γερές βάσεις που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,17,26,31.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διανύεις μια περίοδο εσωτερικής κρίσης που μάχεσαι με τον εαυτό σου, αλλά και τα δεδομένα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου. Υπάρχουν στιγμές που χάνεις την πίστη στις καταστάσεις και νιώθεις τρομερή απογοήτευση. Δείξε αυτοπεποίθηση και μην κυνηγάς την τύχη σου, Ηρέμησε και  συγκροτήσου! ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,34,36,45.
ΙΧΘΕΙΣ
Μια πολλή όμορφη εβδομάδα και ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο σε περιμένει. Οι μέρες αυτές θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τη συνταγή της ευτυχίας. Θα μπορέσεις να δουλέψεις αποτελεσματικά με σκοπό να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,13,26,42.
Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.