, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (23/2 – 1/3)

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σου αλλά και στις επιλογές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις πρώτες τρεις μέρες της εβδομάδας, που τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε μία σχέση ή συνεργασία που σε ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,12,36,41.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σε απασχολούν, από τις προσωπικές σου σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σε εξωθήσουν στα άκρα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας μπορεί να σε ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,13,22,47.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα  έχεις ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ωστόσο και αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,16,25,33.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σου , τα γεγονότα  δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψεις είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σου χαριστούν. Βέβαια θα σου χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως φέρνει και περισσότερη επιθετικότητα καθώς και αρκετούς ανταγωνισμούς που θα σε ταλαιπωρήσουν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,15,33,49.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα σου φέρει πολλές φορές και εκνευρισμό. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις, γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτα και κανέναν, γιατί η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,12,27,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Να τις κάνεις και να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα, αν το θελήσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,10,28,36.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει πολύ καλά και με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Ωστόσο οι μέρες θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και άγχος για τις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,14,27,38.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά και μην φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,30,39,48.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου που ακόμη δεν έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό, τι σκεφτείς, αρκεί να κάνεις καλό προγραμματισμό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,18,44,49.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση για να τους την προσφέρεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,14,26,41.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι μόνο αν τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά και φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,15,28,37.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έρθουν θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκίνησε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,16,32,47.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.