, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (29/06 – 05/07)

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέροντε όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,12,33,45.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν προκαλεί η εβδομάδα, η αλήθεια είναι ότι θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση, για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,19,24,39.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα είσαι σε αναμονή, περιμένοντας τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά ο ανάδρομος κυβερνήτης σου, θα συνεχίσει να σου βάζει εμπόδια στο πέρασμα του. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,14,23,44.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική, άνοιξε τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,19,26,40.
ΛΕΩΝ 
Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 13,22,42,48.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,23,32,42.
ΖΥΓΟΣ
Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν θα σε από συντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και… το στόμα σου κλειστό, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί  για κάθε ενδεχόμενο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,16,21,45.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα, αλλά μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,31,42,47.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,11,28,47.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όποιος κοιτάει το παρελθόν, σκοντάφτει στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να αφήσεις χώρο για τα καινούργια, που έρχονται και δεν θα είναι και λίγα. Καινούργιες φιλίες φαίνονται στον ορίζοντα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,17,28,44.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ευθύνες που θα έχεις, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει και η επιτυχία, που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 12,33,42,47.
ΙΧΘΕΙΣ
Ευνοείσαι αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Επίσης, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,25,35,41.
Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.