, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα αστέρια της Γιουβέντους συμφώνησαν σε 12% περικοπή μισθού

Μετά την αναστολή πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας, και η Γιουβέντους ψάχνει τρόπους να “αποφορτίσει” τον προϋπολογισμό της. Μετά τον αρχηγό Τζιόρτζιο Κιελίνι, φέρεται να πρότεινε και σε άλλους σταρ της ομάδας μείωση αποδοχών προκειμένου να ανασάνει οικονομικά για όσο διαρκεί η κρίση.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, όπως αναδημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και οι Λεάντρο Μπονούτσι και Τζιανλουίτζι Μπουφόν συμφώνησαν σε μείωση απολαβών περίπου 12% για το διάστημα της «καραντίνας», ακολουθώντας το αντίστοιχο «γερμανικό» μοντέλο των Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Οι τρεις σταρ της «Γιούβε» μίλησαν απευθείας με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι και τον εκτελεστικό διευθυντή Φάμπιο Παρατίτσι, φτάνοντας σε μία αρχική συμφωνία για το ύψος των μειώσεων και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτό που μένει είναι να προσδιοριστεί το κατά πόσο θα ισχύσει το 12% και για τους χαμηλόμισθους καθώς και το χρονικό διάστημα για το οποίο θα τεθεί σε ισχύ. Πάντως, ο Κριστιάνο φέρεται να συμφώνησε μείωση 3,8 εκατ. ευρώ στην αμοιβή του, η οποί αγγίζει τα 31 εκατ. ευρώ και θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Serie A.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.