, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια αποκαλύπτουν… (5 – 11 Ιανουαρίου)

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αγχωμένη/ος με κάποιες πρακτικές υποθέσεις σου που θα ήθελες να ολοκληρώσεις πριν τελειώσει το έτος και όπου μπορείς κάνε χρήση της τεχνολογίας για να κερδίσεις χρόνο. Σε μια οικογενειακή συνάντηση ή επικοινωνία επανέρχεται μια συζήτηση για ένα κληρονομικό θέμα που τώρα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,12,33,45.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ δημιουργική εβδομάδα , με πολλές καινούριες ιδέες πάνω στα επαγγελματικά σου να σε ωθούν σε κινήσεις που πριν λίγο καιρό ούτε θα τις σκεφτόσουν. Ένας πολύ δικός σου άνθρωπος σου δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για το πως θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,18,39,41.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήθελες η εβδομάδα να είχε τις διπλάσιες ώρες ή να μπορούσες να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να προλάβεις δουλειές και υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Αν έχεις εδώ και καιρό οφειλές σε τράπεζες ή το δημόσιο μπορείς να πετύχεις μια ρύθμιση, μια ελάφρυνση μια τακτοποίηση γενικότερα! ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,11,25,44.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν είσαι ήδη σε διάθεση ετοιμάσου για ένα σύντομο ταξίδι, μια μικρή απόδραση που όμως θα πρέπει να οργανώσεις μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς να αφήσεις τίποτε στην τύχη. Μια επαφή με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σου δημιουργεί βάσιμες ελπίδες για μια πολύ καλή εξέλιξη στα εργασιακά σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,15,16,42.

ΛΕΩΝ

Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται, εσύ συνεχίζεις να ξοδεύεις για να κάνεις χαρούμενους τους γύρω σου και τα χρήματα σου εξανεμίζονται! Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού παρουσιάζεται μια επαγγελματική ευκαιρία που θα έχει και σημαντικές οικονομικές απολαβές αρκεί να εργαστείς με συνέπεια και αφοσίωση στο στόχο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,41,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιείς μια υπόθεσή σου που καθυστερούσε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα με πολύ θετικά αποτελέσματα που θα φανούν στο μέλλον. Έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και πείθεις με ευκολία τους γύρω σου για την ορθότητα των σκέψεών σου αλλά λίγο προσοχή, έχεις την τάση να λες υπερβολές. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,10,25,43.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά εσωστρεφής είσαι και παρά τις προσκλήσεις και τις προτάσεις για έξοδο που δέχεσαι προτιμάς την ηρεμία του σπιτιού σου. Όμως θα προκύψει μια επαγγελματική πρόταση την οποία δεν πρέπει να αφήσεις να φύγει αφού και σταθερότητα υπόσχεται και καλές οικονομικές απολαβές. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,12,33,44.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι πολύ δημιουργική γεμάτη ενέργεια και ενδιαφέρουσες ιδέες και κατά μια έννοια ανυπομονείς να περάσουν οι μέρες για να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η τύχη εξακολουθεί να σε περιτριγυρίζει και μπορείς να την προκαλέσεις, χωρίς βέβαια υπερβολές. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,11,26,41.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με συνετές σκέψεις και ρεαλιστικές κινήσεις καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις τις βάσεις για μια ακόμη θετικότερη εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που εμπιστεύεται τη κρίση σου και θα σου κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,26,28,47.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι πολύ σημαντικό για το επαγγελματικό σου μέλλον προκύπτει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που με τις διασυνδέσεις του θα βοηθήσει την εξέλιξή σου ή να υποστηρίξει έμπρακτα μια ιδέα σου και μέσω αυτής να εξελιχθεί η καριέρα σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,20,33.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις το χάρισμα να γίνεσαι δημοφιλής στο περιβάλλον σου και να εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου! Χάρη σε αυτές λοιπόν θα δεχθείς μια πολύ ελκυστική επαγγελματική πρόταση που αν την πιστέψεις και την ακολουθήσεις θα δεις την καριέρα σου και την εργασιακή σου πορεία να παίρνει άλλη τροπή. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,11,28,47.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα σε απογοητεύει κάπως ως προς τους στόχους σου και την ολοκλήρωση τους αφού αισθάνεσαι ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θα ήθελες. Ωστόσο θα πάρεις μια είδηση που θα στρέψει την προσοχή σου σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που παρουσιάζεται στην επαγγελματική σου ζωή. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,22,48.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.