, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα μηνύματα που στέλνει χωρίς λόγια ο Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής δεν μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις, τοποθετήσεις, εντός ή εκτός του κοινοβουλίου και γενικά είναι ο πιο φειδωλός στον λόγο εν ενεργεία πολιτικός.
Το μέγεθος όμως του πολιτικού κεφαλαίου που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής ειδικά στις τάξεις του κεντροδεξιού χώρου και της ΝΔ, εκτός από τους παραδοσιακά δεμένους με αυτό το επίθετο και το οποίο είναι συνυφασμένο με την Ιστορία της χώρας, φαίνεται και από κάθε του δημόσια εμφάνιση του, όπου γίνεται δεκτός με πολύ μεγάλη  θέρμη από πλήθος κόσμου στα σημεία όπου επιλέγει να επισκεφτεί για να παραστεί σε κομματικές εκδηλώσεις και όχι μόνο.
Ο Κώστας Καραμανλής είναι το πρόσωπο που έχει δίκιο χωρίς να πει κουβέντα, είναι ο άνθρωπος που όλοι στην γαλάζια οικογένεια μπορεί να θέλουν να ακούσουν τους αρκεί όμως και μόνο που υπάρχει στα βουλευτικά έδρανα και στο κόμμα ως εγγυητής της συνέχειας. Ο Κώστας Καραμανλής χωρίς πολλά λόγια είναι το πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει όσο κανένας άλλος τον γαλάζιο κόσμο και να στείλει μήνυμα ενότητας εντός των ορίων του κόμματος. Ο λόγος αυτός είναι που κάνει πολύ σημαντική και την παραμικρή του τοποθέτηση.
Ο Κώστας Καραμανλής θα παραχωρήσει την πρώτη του ομιλία μετά από δέκα χρόνια αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει αύριο στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 19:30 το απόγευμα, ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.