, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα συγχαρητήρια Καραμανλή στον Στασινό για τον εκλογικό θρίαμβο στο ΤΕΕ

Συγχαρητήρια μέσω ανάρτησης στο Facebook έδωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον Γιώργο Στασινό και την παράταξη της ΔΚΜ για τον θρίαμβο της στις εκλογές του ΤΕΕ.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει: «Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εκλέγονται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους και τις παρατάξεις για τον σοβαρό και γόνιμο προεκλογικό διάλογο.
Η μεγάλη συμμετοχή στις χτεσινές εκλογές, επιβεβαιώνει το κύρος που διακρίνει σήμερα το ΤΕΕ και την αναγνώριση που έχει από τον τεχνικό κόσμο.
Το σπουδαίο αποτέλεσμα, η μεγάλη νίκη της ΔΚΜ και του Γιώργου Στασινού, αποτελεί δίκαιη επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνάδελφοί τους τούς εμπιστεύτηκαν να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Το Υπουργείο μας ασφαλώς θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τον θεσμοθετημένο τεχνικό μας σύμβουλο για όλα τα μεγάλα θέματα. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει στο υψηλότερο επίπεδο».
Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.