, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τετραπλό φονικό στην Κωνσταντινούπολη, νεκρά 3 αδέλφια και μία ανήλικη

Ένας νεαρός άντρας άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο από τους αδελφούς του και την 16χρονη «αγαπημένη» του στο προάστιο Μπαγκτσιλάρ της Κωνσταντινούπολης, ενώ μετά έστρεψε το όπλο πάνω του κι αυτοκτόνησε.
Αιτία; Η ερωτική απογοήτευση. Το τετραπλό φονικό έγινε όταν ο 18χρονος Αζίζ Μποζάνμπήκε στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας που διατηρούσε μαζί με τα αδέλφια του σε αυτή την εργατική συνοικία της Πόλης. Άρχισε να λογοφέρνει με τους τρεις αδελφούς του, ΜεχμέτΑμπντουλάχ και Σεϊχμούς και σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ο δράστης πυροβόλησε τα αδέλφια του και μια ανήλικη εργαζόμενη στο εργοστάσιο, την  Ζεϊνέπ Τ. ενώ μετά έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και πάτησε τη σκανδάλη.

Τόσο η 16χρονη όσο και ο δράστης πέθαναν κατά τη μεταφορά τους στο κρατικό νοσοκομείο του Μπαγκτσιλάρ, ενώ τα τρία αδέλφια του Μποζάν μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική και δυο εξ’ αυτών εξέπνευσαν εκεί. Ο μόνος που διασώθηκε είναι ο Σεϊχμούς Μποζάν που βρίσκεται στην εντατική, χωρίς να έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο.
Όπως λένε οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, ο δράστης προέβη στη μαζική δολοφονία επειδή είχε απορριφθεί από την 16χρονη κοπέλα με την οποία ήθελε να έχει ερωτική σχέση, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στα θύματά του λίγες στιγμές πριν πεθάνει.
Είναι το δεύτερο σχετικό περιστατικό που απασχολεί την τούρκικη κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες: πριν μερικά 24ωρα στην Σμύρνη ο 24χρονος Οκαν ο οποίος σκότωσε με τουφέκι την 29χρονη Πινάρ Ουνλουέρ, μητέρα ενός παιδιού, επειδή αυτή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που μόλις της είχε κάνει.
Πηγή : tovima.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.