, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Σχοινά

Την πρώτη τους συνάντηση, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου επιτρόπου, είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που σου κάνει η πατρίδα», σημείωσε ο κ. Σχοινάς, αμέσως μετά το τέλος του τετ α τετ. Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένος ανέφερε πως αφιέρωσε 30 χρόνια από τη ζωή του σε μια Ευρώπη όπως την φαντάστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και έκανε λόγο για μια ισχυρή Ευρώπη, άγκυρα της Ελλάδας στον κόσμο.

Όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο, ο κ. Σχοινάς σημείωσε ότι είναι ακόμα νωρίς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει τονίσει πως θα διεκδικήσει έναν αναπτυξιακό τομέα.
Αυτός θα μπορούσε να είναι της Γεωργίας, αν και η ταυτόχρονη παρουσία στο Μέγαρο Μαξίμου του κ. Χατζηδάκη “άναψε” τη σεναριολογία και για το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας. Στο κεντρικό στρατηγείο της κυβέρνησης βρέθηκε το μεσημέρι και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.