, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τζιτζικώστας: Άμεση κινητοποίηση για την αποκατάσταση των ζημιών

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δυστυχώς θρηνούμε θύματα και η σκέψη μας είναι στις οικογένειές τους, στους τραυματίες και στους ανθρώπους που υπέστησαν ζημιές».
Ακόμα έκανε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, που είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Παράλληλα τόνισε ότι «Η Περιφέρεια, η Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική Προστασία, οι Αρχές και η Πολιτεία κινητοποιήθηκαν άμεσα και είναι διαρκώς σε συνεργασία και συνεννόηση, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα όλα τα προβλήματα».
Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι η περιφέρεια βρισκόταν σε επιφυλακή διότι ανέμενε την συγκεκριμένη κακοκαιρία.
«η κακοκαιρία ήταν πραγματικά πρωτοφανής. Περιμέναμε έντονα καιρικά φαινόμενα και είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως με ανακοινώσεις της Περιφέρειας. Ο μηχανισμός της Περιφέρειας ήταν σε επιφυλακή πριν καν αρχίσει το φαινόμενο και η επέμβασή του ήταν άμεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.