, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τζώρτζογλου: Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου

Για την απόφαση του να φύγει μαζί με το γιο του στην Αμερική, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, μίλησε στο Καλοκαίρι μαζί στις 10, ο Στράτος Τζώρτζογλου.
«Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας», ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε:
«Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι. Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου παίξω κάποιο ρόλο. Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία και έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ αν είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.