, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Την βρήκαν θαμμένη για 15 μήνες στα αζήτητα

Η 60χρονη, που ζούσε στην Αθήνα, βρέθηκε θαμμένη για τουλάχιστον 15 μήνες στα αζήτητα.

Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της, το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ήταν θαμμένη όρθια με ένα πλαστικό φέρετρο, η άκρη του οποίου εξείχε από το έδαφος, στο Γ’ Νεκροταφείο της Νίκαιας.

Όπως αναφέρει το anikolouli, η Αλίσια Κλιμέκ αγνοείτο από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 και η οικογένειά της ανήρτησε ανακοίνωση σε πολωνική ιστοσελίδα με αγνοούμενους. Αυτή την ανακοίνωση είδε μια Πολωνή φίλη, τηλεθεάτρια, που ζει στη χώρα μας και μέσω Facebook ζήτησε την βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Οι έρευνες έδειξαν πως στις 10 Δεκεμβρίου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε από τη συμβολή των οδών Σωνιέρου και Παλαιολόγου στην Πλατεία Βάθη, μια γυναίκα χωρίς στοιχεία με καρδιακό επεισόδιο περίπου 60 χρόνων.

Την ίδια ημέρα είχε δηλωθεί και η εξαφάνιση της Κλιμέκ στην πατρίδα της, ενώ ενημερώθηκε και η Interpol.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» στα Πατήσια όπου και απεβίωσε. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, αλλά καταχωρήθηκε ως αγνώστων στοιχείων. Λίγες μέρες πριν, της είχαν κλέψει τη τσάντα με τα προσωπικά της έγγραφα.

Η κόρη της, που ζει στη Γερμανία, προσπαθούσε ανεπιτυχώς να την εντοπίσει, καθώς δεν μπορούσε να μάθει πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές.

Η εκπομπή έφερε σε επαφή την οικογένεια της 60χερονης με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για να δώσουν γενετικό υλικό και να γίνει ταυτοποίηση DNA.

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, η οικογένεια ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας πως το δείγμα που έδωσαν οι συγγενείς ταυτοποιήθηκε. Τότε, πήγαν στο νεκροταφείο Νίκαιας και είδαν το πλαστικό φέρετρο με τη σορό του ανθρώπου τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.