, Σάββατο
30 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Την ενίσχυση του «Α.Μ.Σ. ΜΑΡΑΘΩN» Καλαμαριάς αποφάσισε ο Ο.Λ.Θ

Την ενίσχυση του «Α.Μ.Σ ΜΑΡΑΘΩΝ» Καλαμαριάς αποφάσισε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης μετά την εισήγηση του μέλους της Διοίκησης Πάνου Καρδαρά.

Με πίστη απέναντι στο άθλημα και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά ο Μαραθώνας Καλαμαριάς,μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Καλαμαριάς με έτος ίδρυσης το 1926 και έμβλημα της το δικέφαλο αετό, συνεχίζει και προάγει το αθλητικό πνεύμα μαθαίνοντας στα μικρά παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Μαραθών» έχει στην πλάτη του 91 χρόνια ιστορίας καθώς ιδρύθηκε από πρόσφυγες μετά το τέλος της Μικρασιατικής Καταστροφής. Υπήρξε στήριγμα και αρωγός στις προσπάθειες των ανθώπων για κοινωνική πολιτιστική συνοχή εκείνη την ταραχώδη περίοδο.

Διαμορφώνοντας την ταυτότητα του στο πέρασμα των ετών κατέληξε και συνεχίζει να το κάνει να προωθεί την καθημερινή άθληση και διαπαιδαγώγηση της Νεολαίας.

Φέτος έχοντας ενταγμένα στο δυναμικό του πολλά παιδιά, ηλικιών από 5 έως 17 ετών, συνεχίζει το ιστορικό του έργο, χτίζει καθημερινά και σφυρηλατεί πάνω απ’όλα αθλητικές συνειδήσεις.

Ο κ. Καρδαράς Μέλος του Δ.Σ. Ο.Λ.Θ. επισήμανε: Το δοικητικό συμβούλιο του Ο.Λ.Θ., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποφάσισε ομόφωνα την ενίσχυση του «Α.Μ.Σ ΜΑΡΑΘΩΝ», με το ποσό των 3.000 ευρώ. Στόχος μας είναι οι έννοιες της καθημερινής ομάδας και της συνεργασίας να είναι αυτές που προωθούνται μέσω της καθημερινής επαφής των παιδιών και σκοπός είναι η κοινωνικοποίηση μέσω της αλληλεπίδρασης που έχουν σε αθλητικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.