, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι έγινε χθες στο Power of Love

Το ριάλιτι σχέσεων ξεκίνησε δυναμικά και μόλις στην δεύτερη μέρα άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι για πιθανά ταίρια. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να δείξουν με τον τρόπο τους τις προτιμήσεις τους.

Επίσης, έγινε η πρώτη εισβολή δύο αγοριών στο σπίτι των κοριτσιών, συγκεκριμένα, ο Παύλος και ο Βασίλης, επισκέφτηκαν το διπλανό σπίτι για να γνωριστούν καλύτερα με τις κοπέλες. Αν και, βέβαια, υπήρχε ένα σχετικά ψυχρό κλίμα ανάμεσα στα κορίτσια και τα αγόρια, άρχισαν να γίνονται οι πρώτες φιλοφρονήσεις  και μάλιστα εκ μέρους των κοριτσιών.

Μια πιο θερμή υποδοχή επεφύλασσαν, όμως, τα αγόρια του Power of Love στη Ζένια και την Αργυρώ που κλήθηκαν να επισκεφτούν το σπίτι των αντρών.

Η Ζένια ως αρχηγός στο σπίτι των κοριτσιών, αποφάσισε να είναι εκείνη που θα πήγαινε την επίσκεψη ενώ πήρε μαζί της Αργυρώ.

Όλοι μαζί, συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού των αγοριών με τη Ζένια να δηλώνει καλή μαγείρισσα και να παίζει «ερωτικά» με όλα τα αγόρια του διπλανού σπιτιού.

Στη συνέχεια όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο σαλόνι και άρχισε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα αγόρια να ρωτούν τις επισκέπτριές τους ποιον έχουν ξεχωρίσει.

Ωστόσο, τα κορίτσια άλλαξαν το παιχνίδι στα μέτρα τους, καθώς επέλεξαν να παίξουν το παιχνίδι της εικασίας για το  ποια κορίτσια έχουν γοητεύσει  τα αγόρια.

Δείτε τα αποσπάσματα από τις επισκέψεις των κοριτσιών και των αγοριών:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.