, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τι ισχυρίστηκε η «Αικατερίνη Κελέση» στην κατάθεσή της

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis και τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου η προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό “Αικατερίνη Κελέση”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η “Αικατερίνη Κελέση” ήταν λακωνική και δεν ήθελε να αναφερθεί εκτενώς στις ερωτήσεις που της υπέβαλαν.
Φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει πολιτικούς, ούτε θέλει να έχει σχέση με πολιτικούς. Φέρεται επίσης να είπε πως όσα έχει καταθέσει στους εισαγγελείς είναι όλα αλήθεια.
“Όλα όσα κατέθεσα αποτελούσαν πρακτικές της εταιρίας (σ.σ. Novartis) και είχαν την απόλυτη έγκρισή της. Κατέθεσα αυτοβούλως με γνώμονα την αλήθεια. Δεν παροτρυνθηκα, ούτε πιέστηκα, ούτε εκβιάστηκα από κανέναν. Ήταν αποκλειστικα δικιά μου συνειδητή απόφαση”. Δεν έχω καταθέσει σε άλλη αλλοδαπή αρχή/ εν έχω απολύτως καμια σχέση με Παπαγγελόπουλο ούτε και τον γνωρίζω

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.