, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τι μαγειρεύεται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες πινελιές βάζει η Κουμουνδούρου στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο Βασίλης Βασιλικός θα βρεθεί στην πρώτη θέση του επικρατείας μετά και από την απόρριψη του Γιώργου Γραμματικάκη.
Τις επόμενες δύο μέρες υπάρχει η πιθανότητα να ανακοινωθεί και το όνομα του προσώπου που θα καταλάβει την 4 θέση. Από την άλλη μεριά φαίνεται να κλειδώνει η Κατερίνα Παπακώστα στις λίστες της Αττικής. Παράλληλα γίνεται ακόμα μια προσπάθεια για αν βρεθεί λύση με τον Φώτη Κουβέλη διότι από τις συζητήσεις που έχουν γίνει δεν έχει εξευρεθεί κάτι που να τον ικανοποιεί.
Σε ότι έχει να κάνει με τα βόρεια της Αττικής το όνομα του Τέρενς Κουίκ έχει «κλειδώσει» και στην Κοζάνη όπως όλα δείχνουν θα κατέβει με το κόμμα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης. Σε ότι έχει να κάνει με τους Γιάννης Τσιρώνη και Γιώργο Δημαρά οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.