, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι να δείς στο Netflix την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σου ή single…

Η Κατερίνα Χαρκιολάκη σου βρήκε τι να δείς στο Netflix την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σου ή μόνος!

 

SINGLE

1. Ραντεβού με τα αφεντικά

Προσπαθούν να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.Μια ευχάριστη κοινωνική κωμωδία που δείχνει ρεαλιστικά τον σύγχρονο τρόπο ζωής.Τελικά θα τα καταφέρουν;

2. Παρά τρίχα

Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρείς τον έρωτα και πως έχεις χάσει τον εαυτό σου, αυτή η ταινία αυτογνωσίας θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου.

3. Αυτό που θέλουν οι άνδρες

Είσαι στην κατηγορία girl boss;Δεν ξέρεις τι σκέφτονται οι άντρες για σένα και παλεύεις για μια ισόνομη θέση άντρα-γυναίκας;Μια ευχάριστη ταινία που πρέπει να δεις!

4. Σκέψου σαν άντρας

Αν είσαι 20-35 σίγουρα θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου και την παρέα σου σε αυτήν την ταινία.Μια κοινωνική ταινία που παρουσιάζει τα προβλήματα αντρών και γυναικών στις σύγχρονες ερωτικές σχέσεις.

5. Όταν με παράτησε η Σάρα

Μια πραγματική κωμωδία που σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις και αν χώρισες πρόσφατα θα σου δείξει πως η ζωή συνεχίζεται.

TOGETHER

1. Eat, pray, love.

Μια διδακτική ταινία αριστούργημα.Δείχνει ξεκάθαρα πως αναζητώντας τον πραγματικό εαυτό σου,βρίσκεις και τον πραγματικό έρωτα.

2. Φίλα με Ι & ΙΙ

Ο πρώτος πραγματικός έρωτας.Δύο ταινίες με αγνά συναισθήματα,γέλιο,που σου ξυπνάει αναμνήσεις και την χαμένη σου παιδικότητα.

3. Χριστούγεννα στην άγρια φύση

Μπορεί ο τίτλος της να έχει τη λέξη Χριστούγεννα ,όμως οι σκηνές της ταινίας είναι γυρισμένες στην Αφρική απλά την περίοδο των Χριστουγέννων.Η ταινία αυτή δείχνει ξεκάθαρα τα επόμενα βήματα μετά από ένα χωρισμό έως την στιγμή που θα βρεις τον επόμενο έρωτα. Καταπληκτικές σκηνές σαφάρι, simple life και ελπίδα για το αύριο ειδικά για μια σχέση από απόσταση.

4. 365 μέρες

Αντικειμενικά η πλοκή του έργου είναι σχεδόν ανύπαρκτη.Παρόλα αυτά είναι μια kinky ταινία που θα σας αναστατώσει.

5.Έρωτας με εγγύηση

Μια ρομαντική comedy που πάει κόντρα στην γνωριμία μέσω των social media και καταλήγει σε happy end!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.