, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τι σημαίνει ο γυναικείος αυνανισμός μετά το σεξ

Ο οργασμός για μια γυναίκα είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σύγκριση με έναν άντρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια γυναίκα χρειάζεται να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά για να φτάσει σε οργασμό.

Σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους, με εμπειρία σε ζητήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, δεν υπάρχει κανένα «λάθος» σε όλο αυτό. Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ συνηθισμένη και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ίσως να μην της αρέσει ή να μην την ικανοποιεί το σεξ μαζί με τον σύντροφο της.

Πολλές γυναίκες επιθυμούν έναν δεύτερο οργασμό, ειδικά αν έχουν διεγερθεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ίσως δεν θέλει να σας ενοχλήσει για αυτή την επιπλέον ευχαρίστηση, ή ίσως να φοβάται ότι μπορεί να την θεωρήσετε υπερβολικά απαιτητική.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι το είδος του οργασμού που έχουν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού τους είναι ποιοτικά διαφορετικό από αυτό που βιώνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Βρίσκουν ότι ο διαδικασία αυτή παράγει έναν βαθύτατα ικανοποιητικό συναίσθημα χωρίς το άγχος που μπορεί να συνοδεύει την σεξουαλική πράξη.

Όλοι έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις, στάσεις και κινήσεις στο σεξ. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε οργασμό είναι να επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας. Μάθετε τι είναι εκείνο που τον κάνει να ερεθίζεται.

Πηγή: Iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.