, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Τσίρμπας στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Επίσκεψη στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να συζητήσει μαζί τους τοπικά ζητήματα.
Μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε;
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχτηκα σήμερα στο παλαιό Δημαρχείο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η συνάντησή μας είχε ουσιαστικό αλλά και σημειολογικό χαρακτήρα καθώς αποτελεί την πρώτη επίσκεψη εν ενεργεία Πρωθυπουργού στην πόλη μας.
Στην συζήτηση μας έθεσα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν Δήμος, όσο αφορά στις υποδομές, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στην αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων του Δήμου προς όφελος των δημοτών.
Ο Πρωθυπουργός συμφώνησε ότι οι λύσεις των προβλημάτων απαιτούν γενναίες τομές και σκληρή δουλειά από όλους, άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, ενώ δεσμεύθηκε για μια σειρά απο πρωτοβουλίες που θα αναλάβει προσωπικά.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού επιτέλους στο κέντρο των αποφάσεων.»
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.