, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τους υποψηφίους του παρουσίασε ο Δημήτρης Στοΐτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε το μεσημέρι σε έναν κατάμεστο χώρο στο Σταυρό το ψηφοδέλτιο του, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης, Δημήτρης Στοΐτσας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ”ΒΟΛΒΗ, Ισχυρός Δήμος”, τόνισε μεταξύ άλλων, πως ‘’μαζί μας είναι τα καλύτερα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας’’.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ο κ. Στοΐτσας επανέλαβε ότι, στόχος του είναι ο δήμος Βόλβης να πάρει τη θέση που του ανήκει, να γίνει ένας δήμος παράδειγμα.
Παρουσίασε έργα πνοής για τις δημοτικές κοινότητες του δήμου. Τη συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων, αλλά και τη δημιουργία παιδικών σταθμών σε κάθε δημοτική ενότητα. Για το θέμα των λουτρών Απολλωνίας, στόχος του, όπως είπε, είναι η αναδιοργάνωση της επιχείρησης, τονίζοντας πως, ‘’είναι ντροπή τα λουτρά να είναι μία κατεστραμμένη κλειστή επιχείρηση’’.

Ως προς την οικονομική ανάπτυξη του δήμου, ο κ. Στοΐτσας ανέφερε πως χρειάζεται η δημιουργία τμήματος αναζήτησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην ομαλή και σωστή λειτουργία του δήμου.
Ως θέμα ‘’υψίστης σημασίας’’, χαρακτήρισε τη διάνοιξη των αγροτικών δρόμων.
Για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι δημότες περιοχών του δήμου, ο κ. Στοΐτσας, επανέλαβε ότι θα υπάρξουν νέες γεωτρήσεις και διαμήνυσε τη διασφάλιση υδροδότησης σε όλους τους οικισμούς. Ολοκληρώνοντας, μίλησε για το παραλιακό μέτωπο και  τόνισε πως μέλημα του είναι η διαμόρφωση μίας καλύτερης εικόνας.

Τέλος, τον λόγο πήρε κι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Νανάκος ο οποίος τόνισε πως, ‘’θα δώσουμε τα πάντα για όλο τον κόσμο του δήμου Βόλβης να απολαύσει αυτό το οποίο έχει χαμένο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μία ανάπτυξη, την οποία στερείται η κοινωνία μας’’.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.