, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ζευγάρι που πούλησε σαν τρελό όταν μπήκε στο εξώφυλλο!

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε σε συνέντευξη του Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γιάννη Πουλόπουλο ποιο ήταν το ζευγάρι που πούλησε περισσότερο όταν μπήκε στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ!.

«Ήταν αυτό της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που ήταν οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τις φήμες ότι τελικά είναι ζευγάρι. Ήταν στο Σύνταγμα έξω από ένα πολύ κεντρικό ξενοδοχείο να βγαίνουν χέρι – χέρι. Μέχρι τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ήταν ένα ζευγάρι που συνέχισε να πουλάει και τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα έχουν κάτσει λίγο ήσυχοι.

Νομίζω ότι και με τη Λασκαράκη πάλι από την Πολυκατοικία είχαν γίνει ζευγάρι. Νομίζω η χημεία έγινε πιο πικάντικη μετά το Bachelor, γιατί ξέρουμε ότι τότε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντιμετώπιζε κάποια θέματα με το γάμο του. Μετά έγιναν κάποιες προσπάθειες να τον σώσει, πέρασαν κάποιοι μήνες που προσπαθούσαν να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους, δεν τα κατάφεραν και τότε, όταν βγήκε πια επίσημα από το γάμο, έγινε και αμέσως ζευγάρι με την Κατερίνα», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Πηγή zappit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.