, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ΚΙΝΑΛ έχει τον δικό του… δεξιό ψάλτη

Είναι κεντρώος και πολιτεύεται με το ΚΙΝΑΛ, είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, αλλά έχει κοινό στον Χολαργό ως δεξιός ψάλτης.
Ο λόγος για τον νεαρό αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Καρανικόλα που εκτελεί χρέη δεξιού ψάλτη στον Ιερό Ναό Παναγίας της Φανερωμένης στον Χολαργό. Όπως μεταφέρει η εφημερίδα Realnews, έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική και με πτυχίο, μάλιστα, ψαλμωδού είναι ήδη -παρά το νεαρό της ηλικίας του- χειροτονημένος αναγνώστης, με τις κυρίες που βρίσκονται συχνά τη λειτουργία του εν λόγω ναού να μην κρύβουν την συμπάθεια αλλά και την πολιτική τους προτίμηση προς το πρόσωπό του.
Με τους Χαιρετισμούς να έχουν συμπέσει με τον προεκλογικό αγώνα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί κοπλιμέντα για τη μαχητικότητα του στην τηλεόραση, αλλά και υποσχέσεις για ψήφο στις εκλογές ή ακόμα και υπονοούμενα από κυρίες μεγάλης ηλικίας που θα τον ήθελαν για… γαμπρό τους. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, έχουν και οι ψάλτες τα… τυχερά τους!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.