, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: Τι ήπιε, σε ποιον έκανε πλάκα

Το παρασκήνιο από την παρουσία του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, όπως είναι φυσικό, είναι πλούσιο.
Όπως σήμερα σημειώνει ο «Βηματοδότης», ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε καθυστερημένος στο Φάληρο, συνοδευόμενος από τους κυρίους Καρτερό και Κρέτσο.
Στην είσοδο τον ανέμεναν με τις κάμερες στραμμένες πάνω του, ο διευθυντής ειδήσεων κ. Παπαδρόσος, ο Αλέξης Παπαχελάς και δυο τρεις πολιτικοί συντάκτες, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Αντζολέτος που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός για να σπάσει ο πάγος πέταξε ένα αστειάκι: «Δεν με περιμένατε, ε;», τους είπε, ενώ στη συνέχεια ανέφερε: « Νομίζετε πως δεν θα ερχόμουν; Ε, ήρθα λοιπόν»….
Πήγε αμέσως στο μακιγιάζ και έκανε παραγγελία ένα freddo cappuccino. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο πλατό του δελτίου. Εκεί, όπως ο ίδιος μετέδωσε μέσω InstaStory, ασπάστηκε τη Σία Κοσιώνη.
Στο βίντεο φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ και να φιλιούνται σταυρωτά. Στη συνέχεια και οι δύο πήραν τις θέσεις τους, όπως και ο Αλέξης Παπαχελάς, για να ακολουθήσει ανταλλαγή «πυρών» σχετικά με την άρση του εμπάργκο.
Ο Αλέξης Τσίπρας «αρπάχτηκε» με τους δημοσιογράφους από την αρχή της συζήτησης, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος για το Μάτι, το μνημόνιο και την υπόθεση Πετσίτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.