, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ποδήλατο αποκάλυψε τον εμπρησμό σε αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ένας 21χρονος που δηλώνει… αλκοολικός ταυτοποιήθηκε ως κατηγορούμενος για την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο του δήμου Καλαμαριάς που χρησιμοποιούταν για την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι». Η ταυτότητα του νεαρού εντοπίστηκε από το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για να μεταβεί στο σημείο του εμπρησμού και το οποίο κατασχέθηκε.
Η εμπρηστική επίθεση είχε γίνει το βράδυ της 26ης Μαρτίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται η διεύθυνση πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου, φέρεται ότι περιέλουσε το αυτοκίνητο με εύφλεκτο υγρό και το πυρπόλησε, με συνέπεια να καταστραφεί ολοσχερώς. Από την έρευνα της ασφάλειας εντοπίστηκε ο 21χρονος να κινείται με το ποδήλατό του, το οποίο αποδείχτηκε πως είναι ιδιοκτησίας του και έτσι επιβεβαιώθηκε από τις διωκτικές αρχές η εμπλοκή του.
Ο ίδιος πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι έχει εξαρτηθεί απ’ αυτό το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.