, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το πόρισμα για το θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου

Ο Π. Μαυρίκος είχε χάσει τη ζωή του στις 8 Ιουνίου του 2016 όταν το τζιπ το οποίο οδηγούσε έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό.

Σημαντικό μηχανολογικό πρόβλημα και κακή συντήρηση του οχήματος διαπιστώνει το πόρισμα της ΕΛΑΣ για το μοιραίο τζιπ, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σύμφωνα με ειδικούς πραγματογνώμονες το τραγικό συμβάν συνδέεται με προηγούμενο ατύχημα που είχε ο εκδότης λίγους μήνες νωρίτερα και το οποίο είχε προκαλέσει στρεβλώσεις στους άξονες του αυτοκινήτου, καθώς και με μια αλλαγή κρίσιμου εξαρτήματος στο σύστημα κατεύθυνσης του αυτοκινήτου που αντικαταστάθηκε με μεταχειρισμένο σε συνεργείο.

Εν κατακλείδι όπως αναφέρει και το πόρισμα, το αυτοκίνητο του εκδότη, κινούνταν στην Αττική Οδό, στο ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου, όταν άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο στο κιγκλίδωμα ασφαλείας. Αυτό έγινε τουλάχιστον έξι με επτά φορές. Ο 42χρονος προσπάθησε να το επαναφέρει στην κανονική του πορεία, όμως το ΙΧ ανεφλέγη και ο εκδότης εγκλωβίστηκε σε αυτό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.