, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το "συγνώμη" της Γερμανού στην Μπέλλα και τα "καρφιά" της για τις Σκορδά-Καινούργιου

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στις δηλώσεις της σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλλα, που σχολιάστηκαν από πολλούς, αλλά και στο υποτιθέμενο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά.
«Όλες οι παρουσιάστριες ξέρουμε τι βίντεο θα παίξει στην εκπομπή μας, μην τα μασάτε αυτά. Δεν υπάρχει παρουσιάστρια που να μη ξέρει τι θα παίξει στην εκπομπή της εκτός αν υπάρχει κάποια έκπληξη από την αρχισυντάκτρια. Ούτε η κυρία Καινούργιου, ούτε η κυρία Σκορδά πηγαίνουν απροετοίμαστες στην εκπομπή τους, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τι είχε το βίντεο. Στις 10.57 η Φαίη Σκορδά είπε “κόψτε το, κόψτε το” και στις 12 και εικοσικάτι το ίδιο ακριβώς έκανε και η Κατερίνα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Η Ιωάννα Μπέλλα απαλλάσσετε λόγω βλακείας. Για να το πω πιο κομψά απαλλάσσετε λόγω αφέλειας γιατί δεν ήταν ωραίο όπως το είπα και ζητάω συγγνώμη από το κορίτσι».

Δείτε τα αποσπάσματα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.