, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το τελευταίο “αντίο” στον Θέμο Αναστασιάδη (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Θέμο Αναστασιάδη η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Η σύζυγός του Θέμου, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, έφτασε στην Εκκλησία φανερά συντετριμμένη μην μπορώντας να πιστέψει πως έχασε τον άνθρωπό της. Μαζί της έφτασαν και τα παιδιά του Θέμου στα οποία ο ίδιος είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, o Βασίλης Λεβέντης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, o Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Καμμένος.

Επίσης εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδάκης, η Άννα Παναγιωταρέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από την ζωή στα 61 του χρόνια, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Στο πλευρό του στάθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.