, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το τηλεφώνημα της Κεραμέως στον Φίλη

Με ανάρτηση στο Twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τη χθεσινή απουσία του Νίκου Φίλη από τη Βουλή.
«Οι τοποθετήσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι απαντήσεις προς την αντιπολίτευση δεν αφορούν τα πρόσωπα, αλλά το θεσμό που εκπροσωπούν. Σε αντίθεση με τις προσωπικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς λειτουργούμε θεσμικά και δίχως χαρακτηρισμούς», τονίζει η κ. Κεραμέως στην ανάρτησή της, στην οποία ακόμα υπογραμμίζει:
«Σε συνέχεια της απάντησής μας και αφότου πληροφορήθηκα τη σημερινή αιτία απουσίας του κ. Φίλη, του τηλεφώνησα προσωπικά. Του εύχομαι ολόψυχα γρήγορα περαστικά και προσδοκώ, όπως επανειλημμένως έχω τονίσει, σε εποικοδομητικό διάλογο και συνεργασία για το μέλλον των παιδιών μας. Όσο για την κ. Τζούφη, που αναπληρώνει θεσμικά τον κ. Φίλη, σίγουρα δεν συναντηθήκαμε, όπως αναληθώς αναφέρεται, ούτε στην Ολομέλεια ούτε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.