, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τρία tips για να πλύνεις σωστά το jeans σου

Τα jeans είναι από αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που εξαιτίας της συχνής τους χρήσης, ενδέχεται να πλένονται πιο πολύ από πολλά κομμάτια στην ντουλάπα σου. Για αυτό πρέπει να ξέρεις τι να προσέξεις κάθε φορά που θα βάζεις το τζιν παντελόνι σου στο πλυντήριο.

Για αυτό τον λόγο σου έχουμε τρεις πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική προστασία των jeans για να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε άριστη κατάσταση.

Οι συχνές πλύσεις καταστρέφουν τα jeans

Δεν πρέπει να πλένεις συχνά τα jeans σου, καθώς με τις συχνές πλύσεις καταστρέφεις το ύφασμα, καθώς όλα τα απορρυπαντικά περιέχουν λευκαντικές ουσίες και αλλοιώνουν το χρώμα του demim. Έχε στο μυαλό σου ότι κάθε 4 με 5 (το λιγότερο) φορές που το φοράς, καλό είναι να το στέλνεις και για μια βόλτα στο πλυντήριο.

Μόνο κρύο νερό

Η ιδανική θερμοκρασία για το πλύσιμο των jeans είναι το κρύο νερό, ειδικά όταν στην ίδια πλύση βρίσκονται jeans σε διαφορετικές αποχρώσεις. Με τον τρόπο αυτό, θα είσαι βέβαιη ότι τα χρώματα του denim θα διατηρηθούν για περισσότερο καιρό.

Θέλουν τον αέρα

Αν θες να διατηρούνται σε καλή κατάσταση για όσο καιρό δεν τα φοράς, θα πρέπει να φροντίζεις να τα κρεμάς και να τα βγάζεις έξω ώστε να αερίζονται.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.