, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τραγωδία στη Ρόδο – Ένας νεκρός από μαγκάλι και δύο σε κρίσιμη κατάσταση

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί αλλοδαπός που διέμενε στην πόλη της Ρόδου και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του οφείλεται σε αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Ο άτυχος αλλοδαπός, μαζί με δύο συμπατριώτες του έμεναν σε παλαιά οικία στην συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην οποία δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και άναψαν αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν. Οι δυο άλλο αλλοδαποί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου από διασώστες του ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας που θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδία. Οι αλλοδαποί διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι που δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και προκειμένου να ζεσταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, άναψαν ξύλα μέσα σε αυτοσχέδιο μαγκάλι εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να πεθάνει από αναθυμιάσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.