, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τραγωδία στον Πόρο: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Aνασύρθηκαν λίγο μετά τις 17:30 νεκροί οι τρεις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που κατέπεσε ανοιχτά του Πόρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV, πρόκειται για δύο Ρώσους, ηλικίας 40 έως 45 ετών και έναν Έλληνα πιλότο του αεροσκάφους. Οι έρευνες κράτησαν περίπου δύο ώρες μέχρι να εντοπιστούν νεκροί οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Την πληροφορία ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία άτομα, έδωσε στο OPEN TV ο πρώην δήμαρχος Πόρου, Δημήτρης Στρατηγός.
Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετείχαν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρεις λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.
«Το ελικόπτερο έκανε περιστροφή στον αέρα, έγινε έκρηξη και έπεσε στη θάλασσα»
Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ την πτώση ελικοπτέρου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά. «Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακόμη πρόσθεσε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμενικό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.