, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τρόποι να σώσεις τον πλανήτη κάνοντας σεξ

Σίγουρα ακούς συχνά η λέξη βιωσιμότητα και η χρονιά που φεύγει ήταν μια πολύ κρίσιμη για τον πλανήτη Γη.
Όσο και να μην το πιστεύεις αλλά οι μικρές αλλαγές που κάνει ο καθένας από μας στις συνήθειές του είναι ικανές να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Κι αν σου έλεγα ότι μπορείς να σώσεις τον πλανήτη ακόμα και κάνοντας σεξ;
Παρακάτω σου έχουμε 6 απλούς τρόπους για να κάνεις τη σεξουαλική σας ζωή λίγο πιο φιλική προς το περιβάλλον. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό να είναι ένα έξτρα κίνητρο για να κάνεις και περισσότερο σεξ.
1. Η προφύλαξη είναι πάνω απ’ όλα. Δεν είναι απλά μια υπεύθυνη πράξη κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά είναι φροντίδα για μας και για τον σύντροφό μας. Μπορείς όμως να ενημερωθείς για τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το προφυλακτικό που χρησιμοποιείς. Υπάρχουν βιώσιμα προφυλακτικά. Μια καλή αρχή, λοιπόν, είναι να επιλέξεις αυτά που είναι απαλλαγμένα από χημικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
2. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τα sex toys που αγοράζεις. Μπορείς να επιλέξεις αυτά που είναι από ανακυκλώσιμα υλικά ή έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Μια εναλλακτική είναι και τα ηλιακά αλλά καταλαβαίνουμε ότι μπορεί και να μην τη βρίσκεις και τόσο δελεαστική.
3. Λιπαντικό φιλικό προς το περιβάλλον. Πολλά ζευγάρια το χρησιμοποιούν για να κάνουν την σεξουαλική τους επαφή καλύτερη. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αν χρησιμοποιήσουν οικολογικά λιπαντικά. Ας πούμε, με αλόη βέρα ή έλαιο καρύδας.
4. Εδώ θα μιλήσουμε λίγο ακόμα για τα βιώσιμα ρούχα. Συγκεκριμένα για τα εσώρουχα που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μπορούν να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μπορείς να είσαι και σέξι αλλά χωρίς να αναλάβεις την ευθύνη για ένα μικρό, όσο μικρό κι αν είναι, κομμάτι της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη.
5. Το τελευταίο μπορεί να μην σου αρέσει τόσο. Μπορεί από την άλλη να μην σε νοιάζει αν δεν κάνεις σεξ στο ντους. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια τεράστια σπατάλη νερού με αυτή την επιλογή.
Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.