, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΙΧ παρέσυρε πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τρεις τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο, ο 80χρονος οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο.

Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση των οδών Βασιλέως Ηρακλείου με Καρόλου Ντιλ. Το αυτοκίνητο κινούταν στην B. Ηρακλείου, με κατεύθυνση προς το υπόγειο, πάρκινγκ, όταν ο οδηγός του έχασε για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του. Το αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει τα τραπέζια τριών καταστημάτων που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο της Β. Ηρακλείου και να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα που βρισκόντουσαν στο σημείο.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια προσέκρουσε και σταμάτησε την πορεία του σε έναν κάδο απορριμμάτων καθώς και σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Μιλώντας στην Karfitsa, ο οδηγός του οχήματος δήλωσε: «Δεν κατάλαβα πώς μου έφυγε το αυτοκίνητο. Πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα…»

Κ. Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.