, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τόσκας: Έθεσα την παραίτησή μου στον Τσίπρα αλλά δεν την δέχτηκε

Για την καταστροφική φωτιά πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Μεταξύ άλλων ο κ.Τόσκας αποκάλυψε ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία δεν έγινε δεκτή: «Οι πολιτικές ευθύνες αφορούν εμένα. Προσπαθώ να βρω ποια είναι τα λάθη και ποιοι έχουν την ευθύνη, σας λέω ότι δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη επιχειρησιακά σε όλη αυτήν την κατεύθυνση των επιχειρήσεων. Φυσικά οι απώλειες είναι μεγάλες και μας έχουν συγκλονίσει όλους, πάνω απ’ όλους εμάς που διαχειριστήκαμε αυτήν την κατάσταση. Την επομένη μέρα της τραγωδίας, ζήτησα, για λόγους συνειδησιακούς, την παραίτησή μου από τον πρωθυπουργό και εκείνος μου είπε ότι είναι η ώρα της πάλης. Εγώ έθεσα την παραίτησή μου στον κ. πρωθυπουργό και δεν την έκανε δεκτή».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.