, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τώρα στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και… πασαρέλα!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έρχεται στη Θεσσαλονίκη το 3ο Thessaloniki Fashion Project και ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 13 Μαΐου, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Την πασαρέλα «Catwalk» θα παρουσιάσει η παρουσιάστρια και ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη, παρασύροντας το κοινό στον υπέροχο κόσμο της μόδας για δύο ολόκληρες ώρες. Την μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης θα επιμεληθεί ο Fly 104.
Φέτος, για πρώτη φορά οι πόρτες ανοίγουν στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ τα σεμινάρια και τα workshops θα πραγματοποιούνται έως τις 18:00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του showroom το απόγευμα, αλλά και την live μεταμόρφωση των μοντέλων απο τους make up artists, που για πρώτη φορά τους δίνεται βήμα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια ακολουθεί η πασαρέλα, όπου Έλληνες σχεδιαστές θα παρελάσουν στο Catwalk, σε ένα show με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι παράλληλα με την έκθεση των δημιουργιών των fashion designers, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την επιμέλεια του μακιγιάζ των μοντέλων από τους make up artists.
Τι θα δούμε;
Λειτουργία Show Room για την προβολή των δημιουργιών των σχεδιαστών.
LIVE προετοιμασία των μοντέλων από τους Μake Up Artists ανοιχτή στο κοινό, που για πρώτη φορά τους δίνεται βήμα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
Πραγματοποίηση fashion show στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Ειδική κατηγορία για συμμετοχή ανερχόμενων σχεδιαστών.
Παράλληλη φιλανθρωπική δράση με αντικείμενο το «Therapy Dogs».
Πρόγραμμα / Line up
• 12:00 / Doors open : ξεκινά η λειτουργία show room των Fashion Designers & Make up Artists & Art gallery by LMI London Make-up Institute, εώς το κλείσιμο της βραδιάς – με μουσικές από τον Fly 104
• 12:30 / Make up Workshop by Manos Vynichakis, Make Up Artist / Μάνος Βυνιχάκης
• 15:00 / Workshop ” Σχέση Μόδας – Τέχνης” by Fotios Balas
• 18:00 / Παρουσίαση του Nestor Yannakis σε συνεργασία με τη Fashion Designer Vicky Panetsou
• 20:00 / Προετοιμασία των μοντέλων (ανοιχτή στο κοινό)
• 21:00 / Mini show by The Manzins Catwalk όλων Fashion Desingers με Guest Designer: Konstantinos Simeoni -με μουσικές από τον Fly 104 Workshop. Το Catwalk παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη
*Show room & Art gallery είναι ανοιχτά στο κοινό, με το εισiτήριο εισόδου
**Στο μακιγιάζ, οι make up artist θα χρησιμοποιούν προϊόντα από το χορηγό της εκδήλωσης Nyx
Info:
3ο Thessaloniki Fashion Project
Σάββατο 13 Μαίου 2017
Αποθήκη Γ’ , στο Λιμάνι
Από τις 12.00 μ.μ
Είσοδος: 7 ευρώ
*Εντός του χώρου θα λειτουργεί bar απο το The Small Kalamaria

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.