, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Υπέροχες βραδιές υπόσχεται το Φεστιβάλ Πολυγύρου

Υπέροχες βραδιές γεμάτες μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά, υπόσχεται να μας χαρίσει και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ Πολυγύρου, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Χαλκιδικής. Οι εκδηλώσεις άρχισαν και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.
Σήμερα Σάββατο στις 21:30 το Φεστιβάλ… πάει θάλασσα και παρουσιάζει στην σκάλα της Γερακινής το συγκρότημα Little Kiss Retro Band σε μια συναυλία με τραγούδια ρετρό, swing, και επιτυχίες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης «Στις κάβες της Γερακινής» του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής.
Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ανοίγει ο κύκλος των παραστάσεων στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου με την κωμωδία από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου «Ποιος σκότωσε τον William» ενώ την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής παρουσιάζει τους «Ερωτό-κυκλους» του Λευτέρη Αερόπουλου.
Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Ιουλίου συναυλία «Ας μη ξημέρωνε ποτέ» των χορωδιακών σχημάτων του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, λόγω της πρόγνωσης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αναβλήθηκε για το Σάββατο 14 Ιουλίου.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.