, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φαίη Σκορδά: «Εκείνο το πρωί ο Γιώργος άρχισε να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μέσα στην κρεβατοκάμαρα»!

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πολλά στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και για την χρονιά που παρουσίαζε το πρωινό στο Mega: «Το πρωινό ήταν κάτι που είχα κάνει με μεγάλη χαρά και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα. Όταν με πήραν από το Mega και μου είπαν ότι έκανα 70% χάρηκα γιατί είχαμε ρίξει όλοι πολλή δουλειά και δικαιωθήκαμε. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, το Mega ήταν ένα κανάλι που παρέπαιε έτσι κι αλλιώς».

Για εκείνη την πρώτη μέρα, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά είχε μια αποκάλυψη… κρεβατοκάμαρας να κάνει: «Εμείς κάθε πρωί βλέπαμε τα νούμερα τηλεθέασης για να κάνουμε την ανάλυση που είναι να κάνουμε. Εκείνο το πρωί εγώ είμαι γυρισμένη από την άλλη πλευρά και κοιμάμαι και σε κάποια φάση ακούω τον Γιώργο να γελάει. Γυρνάω και του λέω τι έγινε και μου λέει: «Καλό ε»; Να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μόνος τους μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στη χρονιά περάσαμε μπροστά αλλά με ψυχραιμία. Ήταν κάτι διαφορετικό αυτό που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, ταλαντούχος πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.