, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Φούλαραν» τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης

Μέχρι και 100% αύξηση παρατηρείται στις κρατήσεις των ξενοδοχείων την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών.
Κάτι παραπάνω από αισιόδοξα τα μηνύματα που προκύπτουν από τις κρατήσεις της Πρωτοχρονιάς για τους ξενοδόχους της Αλεξανδρούπολης. Τα ξενοδοχεία της πόλης αναμένεται να γεμίσουν από Τούρκους επισκέπτες που έχουν ήδη «κλείσει» τις γιορτινές τους διακοπές στην πόλη μας.
Ο Κος Καραβασίλης,  διευθυντής ξενοδοχειακής μονάδας στην Αλεξανδρούπολη, έκανε λόγο μέχρι και για 100% αύξηση στις κρατήσεις σε σχέση με πέρσι. Ήδη υπάρχουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης από Τούρκους τουρίστες που διάλεξαν να  περάσουν εδώ την Πρωτοχρονιά και πολλά ξενοδοχεία ήδη καταγράφουν πληρότητα!
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο λεγόμενος εσωτερικός τουρισμός που μέχρι πρότινος κινούσε τα νήματα, φαίνεται πως αρχίζει και χάνει τη δυναμική του. Από το καλοκαίρι άλλωστε είχε αρχίσει να μειώνεται ο αριθμός των Ελλήνων τουριστών.  Όπως όλα δείχνουν δηλαδή οι Έλληνες θα περάσουν τις γιορτές στα σπίτια τους… στην καλύτερη περίπτωση!
Πηγή : e-evros.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.