, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φ. Γεννηματά: Αν δεν έρθουν οι επενδύσεις, θα τρώμε τις σάρκες μας

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ.
«Περικόψαν όλες τις συντάξεις. Κόβουν τις παλιές συντάξεις και τώρα έρχονται και λένε ότι από αυτά που συμφώνησαν, μάλλον, θα γλιτώσουν τη μία περικοπή. Κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους!» τόνισε η κα Γεννηματά, ζητώντας ριζική αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου. «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις συντάξεις από εδώ και πέρα. Πρέπει να ξανά βρουν οι συνταξιούχοι την αξιοπρέπειά τους» συμπλήρωσε.
«Αν δεν έρθουν οι επενδύσεις στην χώρα, θα τρώμε τις σάρκες μας. Δεν προχωράμε έτσι. Δεν μπορούν να έρθουν τοξικό δηλητηριώδες κλίμα» σημείωσε στην συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά.
Όπως υπογράμμισε: «Έχω ζητήσει εκλογές εδώ και καιρό. Και το έκανα όταν είδα, πως πήγε να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση» προσθέτοντας, πως: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μονομαχούν στο κενό. Δεν αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών».
«Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει ξεπλύνει την περίοδο Καραμανλή» είπε για όσους «έχουν το θράσος να κατηγορούν το Κίνημα Αλλαγής» ότι στρώνει τον δρόμο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.