, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χαλκιδική: Ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης από την ΠΚΜ

Ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης, στο πλαίσιο του υποέργου «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», διοργανώνει το ΚΜΟΠ, την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στις 10:00 π.μ στο Δημαρχείο Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 50, Πολύγυρος Χαλκιδικής ΤΚ 63100, στην προσπάθειά τους να εξαλείψουν τις διακρίσεις και να προωθήσουν ίσες ευκαιρίες κοινωνικής ένταξης.
Στην ημερίδα θα γίνουν οι παρακάτω παρουσιάσεις:

  • Παρουσίαση του αντικειμένου και των στόχων της Δράσης , από την εκπρόσωπο του ΚΜΟΠ κυρία Σούρδα Κατερίνα
  • Παρουσίαση των Δράσεων Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, από το στέλεχος συμβουλευτικών υπηρεσιών της δομής, κύρια Βάσω Τριανταφύλλου
  • Παρουσίαση των Δράσεων Επιμόρφωσης από την υπεύθυνη επιμόρφωσης, κυρία Λαμπρινούδη Νατάσα

Η Πράξη «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων –απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Η υλοποίηση της πράξης «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» περιλαμβάνει σειρά ενεργειών διαφορετικού χαρακτήρα, με στόχο την άρση των διακρίσεων και την προώθηση των ίσων ευκαιριών κοινωνικής και εργασιακής ένταξης για τους άστεγους και όσους διαβιούν στο επίπεδο της απόλυτης φτώχειας.
Οι ενέργειες που περιλαμβάνονται στο Υποέργο εντάσσονται σε τρεις δράσεις και περιλαμβάνουν: (α) Συμβουλευτική Υποστήριξη και δια βίου μάθηση, (β) Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ομάδας στόχου αλλά και της κοινής γνώμης, εργοδοτικών φορέων και δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και (γ) Ανάπτυξη υποστηρικτικών δικτύων και υπηρεσιών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πληροφορίες για την ημερίδα και το έργο στο τηλέφωνο 2371 350701 κα Βάσω Τριανταφύλλου-Δομή Παροχής Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Χαλκιδικής, Δημαρχείο Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 50, Πολύγυρος Χαλκιδικής ΤΚ 63100, ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ και ώρες 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.