, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χαμός στη Βουλή – Νέα πρόκληση από τους χρυσαυγίτες βουλευτές

Νέα πρόκληση από τους χρυσαυγίτες μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας που συζητείται το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Η αναφορά βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος στην περίοδο του εμφυλίου, ζητώντας από το ΚΚΕ να αποζημιώσει τα θύματα εκείνης της περιόδου, προκάλεσαν αντιδράσεις και την έκρηξη του αντιπροέδρου και βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη.
Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: Περάστε έξω, με τους δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ, είστε δολοφονική οργάνωση και σκοτώνετε κόσμο Έλληνες και μετανάστες… Μέχρι εδώ, ή θα μείνετε ακούσετε ή θα περάσετε έξω… Δεν περιμέναμε καλύτερη συμπεριφορά από υπόδικους, εγκληματίες, αυτοί είστε…
Η Ευαγγελία Βαγιωνάκη που ήταν εκείνη την ώρα στο βήμα και προκλήθηκε από τους χρυσαυγίτες, αρνήθηκε να απαντήσει, καθώς –όπως είπε- δεν μιλάει σε κατηγορούμενους.
Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: Δείχνετε το ποιόν σας, αυτοί είστε, εγκληματίες… Έλα πέρνα έξω…
Αποχωρώντας από την αίθουσα της Ολομέλειας βουλευτής της Χρυσής Αυγής ακούστηκε να φωνάζει «το παιδομάζωμα το ξέχασαν τα κομμούνια»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.