, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χανιά: "Έντυσαν" με πανωφόρια τα δέντρα ώστε να τα πάρουν οι άποροι (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Αλληλεγγύης Χανίων «Βοήθα με να μπορώ» για να συγκεντρωθούν πανωφόρια και κουβέρτες.
Οι εθελοντές έντυσαν τα δέντρα με τα πανωφόρια, προκειμένου στη συνέχεια να τα πάρουν οι άποροι.

Με μπουφάν και κουβέρτες «ντύθηκαν» όλα τα δέντρα στη δημοτική αγορά Χανίων.
Πολλά από αυτά οι εθελοντές θα τα μοιράσουν σε κέντρα όπου φιλοξενούνται άστεγοι και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η ομάδα στη σελίδα της στο facebook αναφέρει:
«Η χαρά του να προσφέρεις… η ικανοποίηση του να μοιράζεσαι…. η ευτυχία να δίνεις αγάπη !!!! Άλλη μια δράση έφτασε στο τέλος της με τους πολίτες των Χανίων ν’ αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχουν απέναντι στον συνάνθρωπο, τιμώντας παράλληλα την έννοια του εθελοντισμού. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κατάφεραν να συμβάλλουν έστω και λίγο στην ανακούφιση των αστέγων, προσφέροντας ένα ζεστό χέρι βοηθείας…. Σας ευχαριστούμε !!!! Όμως οι δράσεις της ομαδας μας δεν σταματούν εδώ έπεται και συνέχεια..Στις δράσεις αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στέκονται δίπλα μας επώνυμα καταστήματα της πόλης μας που κάθε φορά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και βοηθούν τα μέγιστα με τα αγαθά που προσφέρουν… Η προσφορά και η χαρά του να δίνεις είναι συναισθήματα ανεκτίμητης αξίας.
Και το συνειδητοποιείς κάθε φορά που βλέπεις χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των ανθρώπων τη δέχονται. Ἄλλη χαρὰ δὲν εἶναι πιὸ μεγάλη ἀπ᾿ τὴ χαρὰ ποὺ δίνεις!!!!»

Πηγή: cretapost.gr

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.