, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χαρά Κεφαλίδου: Κλείστε τη Δράμα. Κλείστε τη χώρα για 15 μέρες! Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία 7 Δεκεμβρίου!

Δραματική έκκληση με φανερή συναισθηματική φόρτιση, απηύθηνε μέσω του Radio North 98 της εκπομπής “Βόρειος Αντίκτυπος” η Βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ κ. Χαρά Κεφαλίδου, ζητώντας… το απόλυτο λουκέτο στο Νομό Δράμας, ακόμα και σε ολόκληρη τη χώρα.
«Δεν είναι θέμα αντιπολίτευσης, αλήθεια σας λέω», τόνισε μεταξύ άλλων. «Πεθαίνουν γείτονές μας, φίλοι μας, άνθρωποι που γνωρίζουμε, δεν αντέχεται αυτό. Κλείστε τη Δράμα! Απευθύνω έκκληση να κατεβάσει διακόπτη εντελώς ο νομός. Ολόκληρο νοσοκομείο, 134 κρεβάτια covid, τα επιβλέπει ένας πνευμονολόγος! Και τέσσερις παθολόγοι, εκ των οποίων οι δύο έχουν νοσήσει και είναι σε καραντίνα οι άνθρωποι. Και βγαίνει ο κ. Κικίλιας και λέει ότι δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο και το πρόβλημα το έχει  η πόλη της Δράμας. Αυτό ξεπερνάει τη λογική μου. Και δεν είναι λύση οι γιατροί που θα έρθουν από το ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή το ΑΧΕΠΑ δεν έχει ανάγκη; Αποδυναμώνουμε ένα νοσοκομείο για να ενισχύσουμε άλλο;»
Η κ. Κεφαλίδου ζητά πανελλαδικό λουκέτο στα πρότυπα του Μαρτίου: «Θα είναι εγκληματικό αν ανοίξουν τα σχολεία μετά τις 7 Δεκεμβρίου με τις συνθήκες που επικρατούν. Ποιο ήταν το επιτυχημένο παράδειγμα του Μαρτίου; Ότι κατέβηκε ο διακόπτης. Προσωπική άποψη εκφράζω, θα ήταν πολύ καλύτερο για 15 μέρες να κάνουμε αυτό. Να κατεβάσουμε τελείως τον διακόπτη σε όλη τη χώρα, να ελέγξουμε τη διασπορά και να δούμε μετά ένα σταδιακό άνοιγμα, παρά αυτό, το λίγο εστίαση, λίγο σχολεία, λίγο ντελίβερυ, λίγο έτσι, λίγο αλλιώς. Ισως έχει κουραστεί κι ο κόσμος και δεν πειθαρχεί. Αυτό πιστεύω ότι θα χρειαστεί και στη Δράμα να κλείσει τελείως ο νομός. Να το ζητήσουμε όλοι οι βουλευτές.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.