, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χρηστίδης: Κουράστηκε ο κόσμος του Άρη, ζητάει πράξεις και νίκες

Ο Βασίλης Χρηστίδης στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης επί της Κύμης αλλά και στην κούραση των φιλάθλων του Άρη.

Ο 20χρονος σέντερ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα φίλοι μου και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχουμε έναν «τελικό» με την Κύμη, ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Ο κόσμος έχει κουραστεί από λόγια και ζητά πράξεις και νίκες, απολύτως δικαιολογημένα.
Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας με τη μέχρι τώρα πορεία μας και η εικόνα που παρουσιάζουμε δεν είναι αντιπροσωπευτική της δουλειάς και της προσπάθειας που καταβάλλουμε καθημερινά στο γήπεδο. Έχουμε πικράνει τον κόσμο μας και ξέρουμε ότι πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση για το καλό όλων μας.
Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, περιμένουμε ότι η Κύμη που διαθέτει καλό υλικό, θα μπει δυνατά από την αρχή, διότι το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και γι’ αυτή. Χρειάζεται το αποτέλεσμα και θα το κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις, παίζοντας στην έδρα της. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας που γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο μας, καθώς μέχρι πριν από μερικές βδομάδες ήταν στον πάγκο του. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας.
Επειδή είναι η τελευταία φορά που επικοινωνούμε για το 2018, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.